Acquire

Beste Klant,

 

Onderstaande communicatie is gebaseerd op de ons momenteel bekende informatie, we proberen deze regelmatig up-to-date te houden!

 

Ook door de 2de nationale lockdown, die ingaat op maandag 2 november, wordt Group PASHUYSEN getroffen in alle filialen. Onze showrooms zullen de deuren moeten sluiten en mogen geen bezoekers meer ontvangen.

Toch interesse in een nieuwe, demo of tweedehandswagen? Niet getreurd, u kan ons steeds online bereiken via mail of GSM 0477 69 80 36.

 

 Bestellingen, productie en levering van verkochte nieuwe- en tweedehandswagens kunnen onverminderd doorgaan. Bij de afleveringen zullen echter de nodige voorzorgen in acht genomen worden om deze zonder contact en in open lucht te laten plaatsvinden.

 

Voor onderhoud en herstellingen, alsook de normale werking van onze werkplaatsen mechaniek, carrosserie en magazijn gaan alle afspraken gewoon door. Extra andacht wordt besteed aan de hygiënevoorschriften en het gebruik van de wachtruimten is niet meer toegelaten. Uw bezoek aan onze gebouwen dient daarom beperkt te zijn tot het binnen brengen en/of afhalen van uw voertuig. Onze receptie staat steeds telefonisch ter beschikking om de status van uw onderhoud of herstelling met u op te volgen!

 

 

Uiteraard proberen alle medewerkers van Group PASHUYSEN permanent al het mogelijke te doen om uw mobiliteit te verzekeren rekening houdend met de hygiënische en praktische beperkingen waarmee we in deze ongekende tijden te kampen hebben. We vragen dan ook aan onze klanten om alle richtlijnen van de overheid te respecteren en de gezonheid van onze medewerkers op geen enkele manier in gevaar te brengen.

 

 

Zorg voor mekaar en blijf gezond!

 

De directie van Group PASHUYSEN

 

Verstrengde lockdown vanaf 2 november | Coronavirus