Acquire

Onderhoud & herstellingen.


In onze werkplaats wordt uw Opel behandeld met de allergrootste zorgen. Wij investeren voortdurend in de modernste apparatuur en in bijscholingen van ons personeel. Sinds 1995 werden ons door Opel Belgium verscheidene Service Awards toegekend. Wij bieden u immers de grootste garantie op een efficiënte diagnose en een hoogtechnologische behandeling van uw wagen. En zo hoort het ook.


 

Onderhoud en herstellingen

Bij autorijden is veiligheid het allerbelangrijkst. U moet op uw auto kunnen vertrouwen en daarom is het belangrijk dat u deze regelmatig laat controleren. Bij Group Pashuysen zijn alle merken welkom voor onderhoud. Daarbij houden we rekening met uw gebruik van de auto én hanteren we scherpe prijzen. U kan er tevens op rekenen dat dit gebeurt volgens de onderhoudsprogramma's voorgeschreven door het merk.

 

Wintercheck

Winterse omstandigheden in België of een trip naar uw wintersportbestemming? Ze stellen hoge eisen aan uw auto en vragen om een optimale controle. Reserveer tijdig uw winterwielenset of maak direct een afspraak voor een wintercheck.Bij Group Pashuysen bewaren wij GRATIS uw wielenset. Voor een wissel betaalt u bij ons een vast bedrag van € 45. Bij het wisselen van uw set worden deze steeds gereinigd waardoor de service optimaal is..

 

Autoruit herstellen

Een autoruit herstellen kost aanzienlijk minder dan het plaatsen van een nieuwe ruit. Daarom zullen wij bij Group Pashuysen eerst kijken of het mogelijk is om deze te herstellen.Onze klant verdient een goede service!